Megfőzik a Bakony és Erdély ízeit, balatoni borokat kínálnak hozzá Csopakon

Gasztroünnepet szervezett a Veszprém megyei önkormányzat a csopaki strandon vasárnap.

null

A Bakonyban és Erdélyben szedett legfinomabb gombák, különleges zöldségek és fűszerek, finom balatoni borok, kézművesek, gazdag programok, kitűnő nyári időjárás, kellemes fürdőzés – ez várja az érdeklődőket a gasztroünnepen, amit a Veszprém megyei önkormányzat szervezett a csopaki strandon vasárnap – írja a Veszprém megyei hírportál, a veol.hu.

A kitűnő étel és ital kínálat mellett rendkívül gazdag programokat kínálnak egész nap
Fotó: Kovács Erika  / VEOL.HU – MEDIAWORKS

Polgárdy Imre, megyei közgyűlési elnök, Ambrus Tibor Csopak polgármestere, valamint Tamás Sándor, a partnermegye, Kovászna elöljárója köszöntői után a csapatok nekiláttak egy jellegzetes erdélyi étel, a gombás-paradicsomos zakuszka elkészítésének, illetve a Bakony ízeit magába foglaló, háromgombás szarvaspörköltnek. Előbbit Antal Esztilla vezetésével a kovásznaiak, a vadételt pedig Vörösmarty Éva alelnökkel és Imre László jegyzővel az élen a Veszprém megyei önkormányzat főzi meg.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.
 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.