időjárás 29°C Klára 2022. augusztus 12.
logo

A iskolás gyerekeket célozta meg a murakeresztúri szemléletformáló pályázat

Forrás: Országszerte
2021.12.08. 16:54
borítókép

Az önkormányzat által „Pattanj bringára!” címmel meghirdetett szlogen- és plakátpályázat eredményhirdetésére került sor hétfőn délután a Zrínyi Miklós Általános Művelődési Központ színháztermében.

Mint azt Polgár Róbert polgármester az eredményhirdetésen elmondta: arra szerették volna rávenni az iskolásokat, hogy népszerűsítsék a kerékpározást, mint egészséges közlekedési módot, egyben sportolási lehetőséget. Rámutatott: a kerékpározás és a hozzá kapcsolódó infrastruktúra fejlesztése a településvezetés fontos célja.

Polgár Róbert az első helyezett Haracsi Dáviddal és a 3. Sipos Szonjával. A 2. helyezett, Nyári Vanessza nem volt jelen (Fotó: ZAOL.HU/MEDIAWORKS/Szakony Attila)

A meghirdetett pályázatra összesen 23 pályamunka érkezett. A gyerekeknek a hagyományos festés, rajzolás, ragasztás mellett lehetőségük volt a digitális technológiák alkalmazására, vagy akár ezek kombinálására is.

A zsűri különdíjban részesítette Gonda Gergőt, Téczely Johannát, Vargovics Maját, Farkas Zalánt és Novinics Leonárdot. Harmadik lett Sipos Szonja, 2. Nyári Vanessza, első pedig Haracsi Dávid – utóbbi elektromos rollert kapott jutalmul, a többiek kerékpáros vásárlási utalványt.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.