időjárás 4°C Karola, Károly 2022. January 28.
logo

Új csomópontot alakítanak ki Szolnokon, a Hetényi Géza Kórház környékén

Forrás: Országszerte
2022.01.13. 17:47
borítókép

A fogalomterelések életbelépését megelőzően további előzetes tájékoztatást biztosítanak majd a forgalmirend-változás részleteivel kapcsolatban.

Új csomópontot építenek a szolnoki Hetényi Géza Kórháznál. A munkálatok jelzőlámpás forgalomirányítás mellett zajlanak majd – írta meg a Jász-Nagykun-Szolnok megyei hírportál, az info.szolnok.hu oldalra hivatkozva.

 

A tervezési feladatok, hozzájárulások újbóli beszerzése, illetve a tervek felülvizsgálata márciusig tart majd. A földmunkák várhatóan márciusban indulnak, nyáron az új útburkolatot és a szegélyeket alakítják majd ki, ősszel pedig további aszfaltozási munka, közvilágítás és forgalomtechnika kiépítése valósul meg.

 

A kivitelezés teljes ideje alatt folyamatosan biztosítva lesz a két irányú forgalom. Sáv szűkítésekre, zárásokra, útcsatlakozások félpályás zárására kell számítani, valamint torlódások is kialakulhatnak. A kivitelezés várhatóan november közepéig tart majd, az útüzemeltetési időszakra való tekintettel pedig a téli hónapokban szünetel majd a munka.

 

A fogalomterelések életbelépését megelőzően további előzetes tájékoztatást biztosítanak majd a forgalmirend-változás részleteivel kapcsolatban.

 

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

 

Borítókép: A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet új épülettömbje Szolnokon 2015. december 3-án. (Fotó: MTI/Bugány János)