időjárás 23°C Huba 2022. augusztus 19.
logo

Hamarosan gyönyörű oldtimerek ragyognak a Zsámbéki-medencében

Forrás: Országszerte
2022.06.26. 19:47
borítókép

Közeleg július második szombatja, ez pedig évről-évre egyet jelent az öreg autók szerelmeseinek: jön a Pázmándi Nosztalgia-Jármű Egyesület újabb túrája.

Az esemény egybeforrt Kerkuska Csaba elnök nevével, ami nem is csoda, hiszen tizenkét évig töretlenül azon dolgozott, hogy a találkozó jó híre az országban, sőt határainkon túl is mindenhova eljusson. Az idei, 12+1. alkalom azonban egy kicsit más lesz még az ő számára is – olvasható a Fejér megyei hírportál, a Feol.hu cikkében.

– Tavaly volt egy sztrókom, akkor pedig úgy döntöttem, első az egészség. Az állapotom nem úgy javult, ahogy elképzeltem, fáradékonyabb és stresszesebb vagyok, így eldöntöttem, számomra szervezőként az volt az utolsó túra, idén már résztvevőként szeretnék ott lenni. Az még ugyan képlékeny, hogy hány autóval, mert a Renault CV4 biztos rajthoz fog állni, ám a Skoda Feliciámnál műszaki hiba lépett fel

 – mondta el a helyi hírportálnak az elnök, majd hozzátette, kicsit könnyebb most az élete, hogy a szervezési terhek lekerültek a válláról, de azért 12 évet nem lehet csak úgy kitörölni.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy Csaba már az őt kezelő kardiológust is megfertőzte a veteránozással.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.
Fotó: Lakos Tibor 1965-ös Hillmanja örökké gyermekkorának szimbóluma lesz (Fotó: Feol.hu/Elekes Gergő)