időjárás 4°C Vilma 2022. december 5.
logo

Akár a házassági szándékot is bejelenthetjük a 28. győri Esküvői Kiállításon

Forrás: Országszerte
2022.10.02. 11:34
borítókép

Menyasszonyi ruhák, gyűrűk, ceremóniamesterek és csokrok lepték el a Zichy palotát.

Hogyan változnak az édesség trendek, milyen zene szól és milyen stílusú dekoráció a legkelendőbb ma a menyegzőkön? Ezt, és még sok egyebet is megtudhattak azok a párok, akik kilátogattak ma a győri Zichy palotába a 28. Esküvői Kiállításra – írja a Győr-Moson-Sopron megyei hírportál, a kisalfold.hu.

A kétnapos rendezvény első napján – a belvárosi lezárások és a szomorkás idő ellenére is – több, mint kétszázan járták az épület lakodalmi pompába öltözött termeit, hogy érdeklődjenek a szolgáltatóknál a lehetőségekről és választékról.

Ahogy megtudtuk, egyre többen érkeznek határozott elképzelésekkel, és egyre egyedibb és személyesebb alkalomként tekintenek a nagy napra.

Holnap öt órakor a regisztrálók között értékes tombola nyeremények is gazdára találnak.

Mivel az Anyakönyvi Hivatal és a Rendezvényszervező Iroda is nyitva tart az eseményen, akár házassági szándék bejelentésére, és a szervezés kezdeti lépéseire is van lehetőség.

Bővebben a Kisalföld hétfői számában olvashat az esküvői trendekről: arról, hogy miben más egy szertartás vezető, mint az anyakönyvvezető és mire váltják le egyre többen az tortát.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)