A kisújszállási méhész, aki arany minősítésű mézeivel népszerűsíti a kiváló hazai termékeket

Simai Krisztián kisújszállási méhész évek munkájával építette fel brandjét.

null

Simai Krisztián kisújszállási méhész mindhárom nevezett méze – hárs, akác, erdei mézharmat – arany minősítést szerzett az ország egyik legrangosabb versenyén, a gyulai Év Kiváló Magyar Méze megméretésén – írja a Jász-Nagykun-Szolnok megyei hírportál, a szoljon.hu.
Jelenleg száz méhcsaládjuk van, de még nem biztosak benne, hogy megtartják-e ezt a számot. A mézverseny eredményeinek, illetve a saját brandük kiépítésének köszönhetően folyamatosan bővül a vásárlói körük – közölte a szakember. 

Krisztiánék 2015-ben vásárolták első méhcsaládjaikat. 

Amikor a feleségével elkezdtek méhészkedni, tudták, hogy valamivel ki kell tűnni, többet kell mutatni, mint a többiek. A szakember meglátása szerint ehhez kell egy jó címke, logó és rengeteg marketing.

A minőséget is folyamatosan vizsgáltatják azzal, hogy versenyekre neveznek.

Minden évben azokat a mézeimet küldik el, melyekről úgy gondolják, esélyesek lehetnek, és természetesen megfelelő mennyiség van belőlük – sorolta a méhész, aki tagja a Nagykunsági Méhész Egyesület Kisújszállási Szervezetének, mely az Országos Méhészeti Egyesület tagszervezete. 

A teljes cikket Simai Krisztián arany minősítésű mézeivel népszerűsíti a kiváló hazai termékeket címmel a Szoljon.hu-n olvashatja tovább.

Borítókép: Simai Krisztián üvegbe tölti arany minősítésű hársmézét, az asztalon ott sorakozik a többi, legmagasabb minősítésű idei terméke is (Fotó: Szoljon/Daróczi Erzsébet)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.