időjárás -2°C Adél 2023. január 29.
logo

Bácsalmáson mesejátékot bemutatót tartott az óvodai színtársulat

Magyar Nemzet
Forrás: Országszerte
2022.12.04. 09:57
borítókép

Szombaton délután mutatták be az Elveszett a Mikulás című mesejátékot a művelődési ház színpadán.

A Bácsalmás Kistérségi Többcélú Társulás Óvoda-Bölcsőde dolgozói az idei évben is jelmez mögé bújtak, hogy hangulatos mesejátékukkal tegyék emlékezetesebbé kicsik és nagyok számára a Mikulás eljöttét. 

Dvorácskóné Vuity Erika intézményvezető érdeklődésünkre elmondta, hogy az óvodapedagógusok színtársulatának előadását – amelyhez az idei évben dajka nénik is csatlakoztak – hosszú készülődés előzte meg. 

A bemutatásra kerülő darabot Robotkáné Bukta Brigitta írta és rendezte, melyhez természetesen a próbák során mindenki hozzáadott valamit önmagából. Humorral, mozgással, zenével, tánccal fűszerezve vált egyre sikeresebbé a mesejáték. Az összefogás eredményeként egyre szebb és hangulatosabb lett a díszlet, benépesült a fenyőerdő, kigyúltak a fények és elkészült a Mikulás szánkója is.

Az első bemutatót még kettő követi, Mikulás napján 9:30-kor az óvodások, 11 órakor pedig az iskolások tekinthetik meg az előadást.

A mostani rendezvény nagy sikert aratott, a majdnem teltházas közönség óriási tapssal köszönte meg a színvonalas előadást és a kiosztott édességet.

Az eredeti cikk Bácsalmáson mesejátékot mutatott be az óvodai színtársulat címmel olvasható a Baon.hu oldalán.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)