időjárás 2°C Csenge , Ráhel 2023. február 4.
logo

Hamarosan elkészül az UNI Győr akadémiájának otthona

Magyar Nemzet
Forrás: Országszerte
2023.01.25. 14:36
borítókép

Fűzy András, az UNI Győr elnöke és Radnóti Ákos, Győr alpolgármestere bejárást tartott az Adyvárosi Sportcentrumnál.

Jelenleg nagyjából 60 százalékos készültségben van a létesítmény, és nagyon jó esély van arra, hogy ezen a nyáron már itt kezdjék meg a felkészülést az akadémiai korosztályok – írta meg a kisalföldi hírportál, a Kisalföld.hu Fűzy András, az UNI Győr elnökének elmondása alapján.

„A tetőszerkezet, annak szigetelése már kész, bekerültek az új nyílászárók. A beruházás kezdetekor ígértük, hogy a környék parkolási gondját enyhítendő elsők között készül el a hátsó parkoló. Ez meg is valósult. A következő időszakban a gépészet, a villamosság, a sporttechnológia kiépítése következik. Ehhez gyakorlatilag minden itt van, így a szekrények, a kondigépek, a sportburkolat” – mondta Fűzy András, aki hozzátette: a kosárlabda mellett a környező iskolák számára is lesz lehetőség délelőttönként testnevelésórákat tartani, illetve közösségi térként is szolgál majd az új csarnok.

Az Adyvárosi Sportcentrumban és az egyetemi csarnokban is kiépítenek egy analitikai rendszert, mellyel minden játékos esetében minden adatot tudnak mérni edzés közben is.

A bejárásról készült fotógaléria és az eredeti cikk a Kisalföld.hu oldalán érhető el.

Borítókép: Fűzy András, az UNI Győr elnöke és Radnóti Ákos, Győr alpolgármestere bejárást tart az Adyvárosi Sportcentrumnál, vagyis a Grabo-sátornál (Fotó: Huszár Gábor/Kisalföld.hu)