időjárás 5°C Emánuel 2023. március 26.
logo

Indul a nevezés a Légrádi Antal Tehetségkutató Rockfesztiválra

Magyar Nemzet
Forrás: Országszerte
2023.01.31. 16:07
borítókép

Mindössze egy linket várnak a szervezők, amelyen a zsűri a nevezéshez szükséges egy, saját szerzeményű dalt meghallgathatja.

Nem szükséges profi felvétel, megfelelő egy demo, vagy jó minőségű próbatermi felvétel is az idén 26 éves Légrádi Antal Tehetségkutató Rockfesztivál online előválogatójára – közölte a Somogy vármegyei hírportál, a Sonline.

Február 18-ig lehet jelentkezni az előválogatóra. 

A program szellemisége Légrádi Antal, a fesztivált szervező „Helyiérték” Egyesület alapító tagjának, a környék kiváló gitár tanárának tehetségtámogató munkásságát őrzi. A Légrádi Antal Tehetségkutató Rockfesztivál döntőjét 2023. március 18-án, 10.00 órától a balatonboglári művelődési ház koncerttermében rendezik meg.

Az előválogatóra a jelentkezés online, egy egyszerű űrlap kitöltésével történik. Mindössze egy linket várnak a szervezők, amelyen a zsűri a nevezéshez szükséges egy, saját szerzeményű dalt meghallgathatja. 

Az előválogatóra így lehet jelentkezni:

·         Online regisztrációs űrlap kitöltése ezen a linken

·         Az űrlapon meg kell jelölni a nevezni kívánt dal linkjét.

·         Jelentkezési határidő: 2023. február 18., szombat, éjfél

·         A jelentkezés ingyenes, nevezési díjat csak a fesztiválra bejutó formációk fizetnek.

·         A nevezésekben csak saját szerzeményeket fogadnak el, amelyeknek még nincs kiadói változata, országosan terjesztett megjelenése.

·         A programba kizárólag amatőr zenekarokat várnak, nem jelentkezhetnek rádiós és kiadói múlttal rendelkező zenekarok (a saját kiadás és a helyi lokális médiumokban megjelenés még nem kizáró ok).

·         Nem fogadják el olyan zenekarok jelentkezését, akik az NKA Hangfoglaló Program induló zenekari alprogramjának támogatottjai voltak.

 

 

Csaknem 30 fős, önkéntesekből álló szakmai stáb szervezi és bonyolítja a rendezvényt. A zenei találkozó mellett lehetőség nyílik a szakmai tapasztalatszerzésre, hiszen a neves zsűri minden produkciót értékel, és a további munkátokhoz tanácsokat ad – írták. 

További információ és a teljes írás a Sonline.hu oldalon található.

Borítókép: Az esemény plakátja (Forrás: Sonline.hu)