időjárás 2°C Csenge , Ráhel 2023. február 4.
logo

Két gyerekkel özvegyült meg hirtelen egy földeáki édesapa

Forrás: Országszerte
2023.01.25. 18:58
borítókép

Az asszony január elején hunyt el 35 évesen, a szomszédok, jó barátok és rokonok mindenben igyekeznek segíteni Gábort.

Az év első napjaiban váratlanul maradt özvegyen egy fiatal földeáki édesapa – írja a Délmagyar. Azóta szinte az egész falu gyászol. A 33 esztendős Németh Gábornak most egyedül kell gondoskodnia a félárván maradt gyerekekről. Ehhez segítséget kap a jó szándékú emberektől.

A földeáki édesapa, Németh Gábor feleségét, Csillát 35 évesen, váratlanul, szívproblémák miatt vesztette el január 6-án.

Próbálom tartani magamat, leginkább is a gyerekek miatt. Nem akarom, hogy sírni lássanak, de iszonyúan nehéz. Ő volt a mindenem, 17 éve voltunk együtt. Ez egy fiatalkori szerelem volt

– idézte fel. A szinte felfoghatatlan tragédia után a fiatal édesapa nyakába szakadt minden gyerekekkel kapcsolatos teendő. Ők ketten vannak: Gábor hatéves, Viktória mindössze másfél hónapos. Az apa úgy érzi, ki kell tartania miattuk.

 

Németh Gábor egy makói gyárban dolgozik, de most otthon van a gyerekek ellátása miatt. Szerencsére a szomszédok, jó barátok, rokonok nem hagyják magára, mindenki segít, amiben tud.

 

A család a falu széléhez közel, családi házban lakik a Somogyi Béla utcában. A fiatal édesapa most szokik bele az új rendbe, nincs ideje unatkozni.

 

Az édesapa és a gyerekek megsegítésére adománygyűjtés indult, amelyről további információt tud adni a kezdeményezést koordináló Aracsi Ivett a 06-30/919–3401-es számon. Aki pedig szeretne utalni, Németh Gábor Erste Banknál vezetett 11600006–00000000–20841380-as számlájára teheti meg.

 

Borítókép: Németh Gábor a gyerekekkel (Fotó: Szabó Imre)