időjárás 15°C Gellért , Mercédesz 2023. szeptember 24.
logo

Méhész segítségére siettek a debreceni tűzoltók

Forrás: Országszerte
2023.05.30. 08:31
borítókép

A rendőrségnek a hosszú hétvége alatt nagyon sok dolga akadt.

Lehasadt egy faág hétfő délelőtt a debreceni Senyei-Oláh István utca és a Faragó utca kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltók láncfűrésszel és kézi erővel távolították el az ágat – olvasható a katasztrófavédelem a hajdú-bihari portálnak küldött összefoglalójában.

Méhésznek nyújtottak segítséget a debreceni hivatásos tűzoltók hétfő délután. Debrecenben, a Nagyerdei körúton egy tizenöt méter magas fa lombkoronájában volt egy méhraj, ezért gépezetes tolólétrán vitték fel oda a méhészt, aki befogta a méheket.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 4 napban öt személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amiből kettő súlyos, három pedig könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány 18 személyt fogott el, közülük nyolc embert a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, nyolc főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, két külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 49 személyt állítottak elő, ebből 17 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 24 esetben történt.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Szőke Péter BM OKF)