időjárás 24°C Vencel 2023. szeptember 28.
logo

Meg lett a székesfehérvári mackós férfi, de volt egy kis bökkenő

Forrás: Országszerte
2023.06.05. 07:44
borítókép

Internetes trenddé nőtte ki magát egy fiatal fehérvári hölgy bejegyzése, melyben egy macis külsejű férfit keresett.

Veronika még május 31-én posztolt az egyik népszerű fehérvári internetes csoportban – írja a Fejér vármegyei hírportál, a feol.hu.  Bejegyzésében a következő állt: 

„Sziasztok! Keresem azt a mackós férfit, aki majdnem mindennap a 14-es busszal utazik, ami 12:25 kor indul. Fontos!” 

Azóta több száz hozzászólás és kedvelés érkezett a posztjára, majd nem sokkal később egy internetes trenddé nőtte ki magát, melyben mindenki mackókról osztott meg bejegyzéseket, mémeket, egy közösségi média csoportot át is neveztek emiatt, de rengeteg videót, képet és gif-et töltöttek fel a témában. 

Mint írják, a Feol munkatársai is meglepetten és mosolyogva tapasztalták, hogy napról napra özönlenek az ilyen és ehhez hasonló bejegyzések, aminek nem értették az okát. Vajon miért lett egy ártatlannak hitt posztnak ekkora visszhangja? 

Megkeresték Veronikát, hogy bővebben megismerjék a történetét, aki kedvesen és készségesen fogadta az érdeklődésüket – írják.

– Hogy miért kapták fel ennyire, arról fogalmam sincs. Az embereket valószínűleg érdeklik a szaftos, vicces, romantikus sztorik. 

 

Az én történetem röviden annyi, hogy szeretném megtalálni azt a férfit, akivel már sokszor vártam a 14-es buszt. Nagyon tetszik, de egy ideje nem látom, és nem azzal a járattal közlekedem. Bánom már, hogy egyszer sem szólítottam meg. 

 

Nem volt bátorságom hozzá. Ennyi a történet. De erre a nagy visszhangra nem számítottam – avatta be a Feol munkatársait Veronika.

Látva a rengeteg reakciót és posztot, nagyon drukkolt neki mindenki, jó néhány napig szinte csak erről szólt az ominózus internetes csoport, majd jött a hír: meglett a „mackós” férfi. A „bökkenő” viszont az, hogy foglalt, így sajnos a romantikusan indult történet hamar a végéhez ért. 

Mindenesetre jó volt látni, hogy Veronika elég bátor volt ahhoz, hogy az emberekhez forduljon, megossza velünk történetét, majd pedig azt, hogy nem félt beszámolni a keresés végkifejletéről sem – írja a Feol.