időjárás -3°C Natália 2023. december 9.
logo

Helyi egyesület sietett a salgótarjáni mentett négylábúak segítségére

Forrás: Országszerte
2023.09.22. 11:57
borítókép

Salgótarjáni egyesület sietett a mentett kutyák segítségére, így már nem állnak nagyobb esőzések idején vízben a kennelek.

Korábban az esős napokon vízben álltak a kennelek a Mancs a Szívben Állatvédő Egyesület salgótarjáni telepén. Az áldatlan állapot azonban mostanra megoldódott, helyi egyesület sietett a mentett négylábúak segítéségre.

– A Hajrá Salgótarján Egyesület tagjai, hallva a fenti problémáról, összefogtak és nekik köszönhetően megoldódott a nehézség. Két új kútgyűrűt, és más alapanyagokat vásároltak, azok elhelyezésében, a gépi földmunkában is segítettek

 – tájékoztatott Paróczai Katalin, az állatvédő egyesület tagja. – Ennek köszönhetően nagyobb esőzések idején a kútgyűrűbe gyűlik majd a víz, amit ki tudunk szivattyúzni onnan. 

Mint mondta, nagyon hálásak a segítségért, az anyagi támogatásért és az elvégzett munkáért is. Azoknak köszönhetően e tekintetben megnyugtatóan rendeződött a kidobott állatok sorsa. A fejlesztés elkészült, a tereprendezést a Mancs a Szívben Állatvédő Egyesület fejezi majd be a közeljövőben.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Mancs a Szívben Állatvédő Egyesület)