időjárás 1°C Melinda , Vivien 2022. december 2.
logo

Gázolaj, lőfegyver, kanabisz, mindez egy helyen

HZS
2015.02.26. 08:28

A bérlőt a pénzügyőrök a helyszínen elfogták, és átadták a rendőrségnek.

A közlemény szerint a pénzügyőrök egy vecsési ingatlan udvarán 1700 liter gázolajat találtak, amelynek eredetét az ingatlant bérlő és ott lakó férfi nem tudta igazolni. A házban, egy fűtő-, világító-, légkondicionáló és szellőztető berendezéssel felszerelt szobában 97 kannabisznövényt és -palántát találtak az ellenőrzést végzők. Előkerült még egy távcsővel és hangtompítóval ellátott lőfegyver és fegyveralkatrészek is. Mindemellett kiderült, hogy manipulálták a villanyórát.

A bérlőt a pénzügyőrök a helyszínen elfogták, és átadták a rendőrségnek. A rendőrök őrizetbe vették a férfi élettársát is, és a helyszínen találtak még egy maroklőfegyvert, 63 éleslőszert és több doboz kannabiszvetőmagot is.

A pénzügyőrök lefoglalták a több mint félmillió forint piaci értékű gázolajat, és költségvetési csalás miatt büntetőfeljelentést tettek az adóhatóság pénzügyi nyomozóinál. A rendőrség kábítószer-birtoklás, lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés, valamint lopás miatt indított büntetőeljárást az ügyben.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.