Egyedi és méregdrága Ferrari tört össze Pesten

A LaFerrari értéke másfél millió euró körül mozog.

MNO
2015. 10. 31. 15:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy kocsi szombat délelőtt három parkoló autónak hajtott neki Budapesten, a XIII. kerületi Váci úton – írja a 24.hu. A portál információ szerint nem sérült meg senki, ellenben jelentős anyagi kár keletkezett. A baleset eddigi ismeretlen körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Információk szerint az eset a Fiastyúk utcánál történt, a „vétkes” pedig egy limitált szériás Ferrari. Az autóból 2013 és 2015 között mindössze 499 darab készült. Értéke másfél millió euró körül van. Az autó állítólag egy olasz állampolgáré, aki a szervizből hozta ki épp a kocsit, de hidegek voltak a gumik, amikor gázt adott.

A Vezess.hu szakportál megjegyezi, hogy a LaFerrari jelenleg az olaszok csúcsmodellje, kézben tartása egy tapasztalt pilóta számára is komoly kihívást jelent.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.