Villám csapott két fürdőzőbe egy csongrádi strandon

Mindkét nőt újra kellett éleszteni a Körös-toroki szabadstrandon.

MN
2017. 07. 24. 4:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Villám csapott két szentesi nőbe a Körös-toroki szabadstrandon – írja a Szentesi Mozaik. Egy szemtanú szerint az egyik személynek többször is összeesett a keringése azután, hogy az állapotát sikerült stabilizálni. A másik nőt is újra kellett éleszteni.

A portál Facebook-oldalának kommentje szerint az egyik nő újraélesztését egy ott fürdőző makói orvos kezdte meg, a másik sérült újraélesztésénél pedig egy szabadnapos tűzoltó segédkezett a mentők megérkezéséig.

Egy szemtanúra hivatkozva a Szentesi Mozaik úgy tudja, egyetlen villám érte el mindkét nőt, ami nem a partot körülvevő fákba vagy a közeli, vasszerkezetes, 25 méter magas kilátóba csapott – hanem a parton tartózkodók közé.

Miután sikerült stabilizálni az állapotukat, kórházba szállították a sérülteket.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.