Megverték a troli sofőrjét, mert le kellett szállni a végállomáson

Két férfi ütlegelte a buszvezetőt, a rendőrök perceken belül elkapták őket.

MN
2017. 08. 23. 17:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ketten verték meg szerda délelőtt egy trolibuszjárat sofőrjét: a sértett bűne annyi volt, hogy a zuglói Erzsébet királyné útján, a busz végállomásánál leszállásra kért egy fiatal férfit, aki nem akarta elhagyni a trolit.

 A szóváltás gyorsan tettlegességig fajult, az utas ütni kezdte a sofőrt, majd csatlakozott hozzá egy helyszínre érkező ismerőse is.

A támadók ezután elmenekültek a helyszínről, de nem jutottak messzire, a riasztott rendőrök öt percen belül elfogták a 20 és 21 éves gyanúsítottakat, írja az esetről beszámoló Police.hu.

A két férfit a rendőrök kihallgatták, majd a BRFK kerületi kapitánysága közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és garázdaság miatt indított eljárást.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.