Nem kábítószer miatt halt meg a Stadionoknál talált férfi

Idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

MTI
2017. 08. 21. 13:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közleményben emlékeztettek, a BRFK járőre vasárnap délelőtt a Stadionoknál, a Hungária körúton talált rá egy emberre, aki a földön feküdt, és nem mutatott életjeleket. A férfi életét a mentők sem tudták megmenteni. A halálesettel összefüggésben idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

Vasárnap közölték azt is, hogy új pszichoaktív anyag miatt indított nyomozást a rendőrség, miután az Országos Mentőszolgálat jelezte, több, zavartan viselkedő embert vittek kórházba.

A rendőrség az üggyel összefüggésben házkutatásokat tartott, és egy embert kábítószer-kereskedelem, kettőt kábítószer-birtoklás gyanúja miatt előállított, gyanúsítottként hallgatott ki. A rendőrség kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt egy nőt őrizetbe vett, és kezdeményezi előzetes letartóztatásának indítványozását – írták.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.