Elszámolási vita miatt végzett áldozatával az M5-ösön lövöldöző férfi

A feltételezett elkövető állítólag beismerő vallomást tett. Azt mondta, mivel rákos, nincs vesztenivalója.

MN
2017. 12. 09. 7:23
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elszámolási vita, pontosabban egy adósság állhat az M5-ös autópálya csengelei pihenőjénél történt gyilkosság hátterében – mondta az RTL Híradónak az illetékes osztrák ügyész.

Kedden támadt egy osztrák rendszámú autóra az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében egy 52 éves, török származású német férfi. Az 56 éves bolgár sofőrt agyonlőtte, utasát megsebesítette.

Az RTL Híradó szerint a támadó valószínűleg a sofőrt akarta megölni, az utas semmit nem tudott a leszámolás hátteréről. A gyilkost a térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosították. A korábbi hírekkel ellentétben csak egy támadó volt, aki azonnal elhagyta Magyarországot, és az osztrák Cobra kommandó fogta el. A híradó információi szerint autójában a fegyvert is megtalálták.

A feltételezett elkövető osztrák lapinformációk szerint beismerő vallomást tett, és azt mondta, mivel rákos, nincs vesztenivalója.

A sebesült utast Ausztriában, Salzburgban kezelik, míg a támadót hamarosan kiadhatják Magyarországnak, ahol a bíróságon akár életfogytiglani börtönt is kaphat.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.