Rendőrök védik az M5-ös autópályán történt lövöldözés túlélőjét

Az életmentő műtéten átesett áldozat kikerült az intenzív osztályról.

MN
2017. 12. 06. 19:46
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy szegedi kórház traumatológiai osztályán ápolják a csengelei lövöldözés túlélőjét, fokozott rendőri védelem mellett – írja a Csongrádhír.hu. A cikk szerint az életmentő műtéten átesett áldozat kikerült az intenzív osztályról, és kórterme előtt állig felfegyverzett rendőrök óvják életét.

A rendőrségnek sikerült kihallgatni a túlélőt, ám ő információik szerint érdemi adatokkal nem tudott szolgálni. A kizárólag németül kommunikáló áldozat nem ismerte támadóikat, és nem tudja, miért akarták lemészárolni őket. Arról sincs tudomása, hogy a helyszínen elhunyt társa ismerhette-e a gyilkosokat.

Az RTL híradója korábban közölte, hogy két ismeretlen férfi intette le az osztrák rendszámú, ezüstszínű Fordot, amikor kihajtott az autópálya csengelei pihenőjéről. Ahogy az autó megállt a gyorsítósávban, a támadók azonnal fegyvert rántottak, rálőttek a bent ülőkre, és elmenekültek. A sofőr azonnal meghalt, a mellette ülő negyvenöt éves férfit pedig két lövés érte, az egyik a hasán, a másik a lábán sebesítette meg.

A rendőrség kedden délelőtt közölte, hogy hajnalban súlyos életellenes bűncselekmény történt az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében. Egy ember a helyszínen meghalt, és egy megsérült.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.