Késes rablót fogtak Komádiban

Az élelmiszerboltból szerzett pénzből cigarettát vásárolt, a rendőrök perceken belül azonosították.

MN
2018. 03. 27. 8:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy élelmiszerbolt eladója Komádiból tett bejelentést a rendőrségre hétfőn 13 óra körül arról, hogy egy férfi bement a boltba, ahol egy késsel megfenyegette őt, pénzt vett ki a kasszából, majd elmenekült. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést és tanúkihallgatást végeztek, így perceken belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. Az egyenruhások H. Ferencet még a helyszín közelében elfogták, majd előállították a Komádi Rendőrőrsre. A nyomozók az 52 éves férfit – gyanúsítotti kihallgatását követően – bűnügyi őrizetbe vették, és indítványozták előzetes letartóztatását. A megalapozott gyanú szerint a férfi az eltulajdonított pénzből cigarettát vásárolt egy közelben lévő dohányboltban.

A nyomozó hatóság a gyanúsítottal szemben felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.