Folytatja az agresszíven árazott mobilok készítését a Motorola

A középkategóriás Moto G9 Play augusztus végén kerül majd piacra Európában.

Forrás: origo.hu2020. 08. 26. 11:47
null
Forrás: Motorola
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Folytatja az agresszíven árazott mobilok készítését a Lenovo birtokában lévő Motorola, a középkategóriás Moto G9 Play augusztus végén kerül majd piacra Európában, bruttó 169 eurós (olyan 60 ezer forintos) ajánlott fogyasztói áron.

A notchos készüléket nemcsak a trendi kinézetével próbálja eladni a vállalat, a fenti összegért láthatóan a végsőkig próbálta tornászni az ár-érték arányát. A telefon IPS érintőkijelzője 6,5 hüvelykes és 1600×720 pixeles, az előlapi kamerája 8 MP-es, a hátlapi kamerarendszerét pedig 48 MP-es fő szenzor, 2 MP-es makrókamera, továbbá 2 MP-es távolságérzékelő alkotják.

Fotó: Motorola

Az utóbbi triót tartalmazó kamerasziget praktikusan a hátlap közepére került, így ritkábban fognak fotózáskor vagy videózáskor ujjak belelógni a képbe. A témánál tartva a sziget alatt található az ujjlenyomat-olvasó.

Várhatóan a Moto G9 Play teljesítményére sem lehet majd panasz, a meghajtásáról a januárban bejelentett Qualcomm Snapdragon 662 rendszerlapka gondoskodik, 4 GB memória és 64 GB bővíthető háttértár mellett. A memóriakártyát a SIM2 foglalatba kell tenni, bár ez Európában valószínűleg keveseknek okoz bosszúságot.

A készülék további nagy vonzerejét az 5000 milliamperes akkumulátora jelenti, ami ráadásul támogatja a 20 wattos gyorstöltést is. A nagy telepért cserébe 200 grammos a telefon.

A Moto G9 Play egyéb említésre méltó tulajdonságai az Android 10 rendszer, a Bluetooth 5.0, a WiFi ac, az NFC, az audio Jack, továbbá az USB-C kapu.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.