Itt az ultrarövid vetítési távolságú lézerprojektor

Holnaptól hazánkban is kapható a maximálisan 130- és 120 colos kép kivetítésére alkalmas verziókban.

Forrás: bama.hu - mediaworks2021. 02. 14. 17:44
null
Az ultrarövid távolságú Forrás: Samsung
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az őszi Life Unstoppable virtuális konferencián mutatta be a Samsung a legújabb, ultrarövid vetítési távolságú, 4K lézerprojektort, a Premiere-t – írja a Baranya megyei hírportál, a bama.hu.

Holnaptól hazánkban is kapható maximálisan 130- és 120 colos kép kivetítésére alkalmas verziókban.

A készülékek

a lézer fényforrás technológiával 4K felbontásra képesek.

A Premiere LSP9T a gyártó első HDR10+ tanúsítvánnyal rendelkező projektora, amely a három csatornás lézertechnológiának köszönhetően kontrasztos és részletes képet jelenít meg a sötét és világos jelenetek közötti átmenetekben is, akár 2800 ANSI lumenes fényerősséggel. A Samsung projektorok között elsőként támogatja a Filmkészítői módot is, amellyel a felhasználók úgy tekinthetik meg a filmeket, ahogy azt a rendező megálmodta.

Az ultrarövid vetítési távolságú projektor a kategóriájában egyedülálló teljesítményre képes
Fotó: Samsung

A projektoron megtalálható a cég Smart TV platformja és számos tartalomgyártó partner streaming alkalmazása, valamint olyan mobilos megoldások, mint a Tap View, vagy a képernyőtükrözés.

A teljes cikk ITT olvasható.

Ez a cég volt idén a legnagyobb chipvásárló a világon

A tíz legnagyobb chipvásárló listájának az összetétele és a sorrendje nem változott 2019-hez képest. A tízek piaci részesedése azonban a 2019. évi 40,9 százalékról tavaly 42 százalékra emelkedett.

A legnagyobb vásárlók listájának a második helyén a Samsung állt, 20,4 százalékkal, 36,41 milliárd dollárra növelte chipvásárlását, piaci részesedése 8,1 százalék volt. A Samsung 2016-2018 között listavezető volt.

A képzeletbeli dobogó harmadik helyén maradt a Huawei, piaci részesedése 4,2 százalék volt annak ellenére, hogy a cég ellen életbe léptetett amerikai szankciók megnehezítették a chipvásárlást. A Huawei chipvásárlásai 23,5 százalékkal, 19,08 milliárd dollárra estek tavaly.

A cikk ITT olvasható tovább.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.