Elérhető a digitális számítógépes játékbolt legújabb ingyenjátéka + videó

Egyedi és okos játékmenettel szórakoztat a Creature in the Well – írja az Origo.

Forrás: Origo2021. 03. 26. 13:48
null
Sok újdonsággal szolgál a játékosok számára ez az új fejlesztés Forrás: Youtube (képernyőfotó)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elérhetővé vált az Epic Games Store digitális számítógépes játékbolt legújabb ingyenjátéka, az indie fejlesztésű Creature in the Wellt magyar idő szerint 2021. április 1. délután 4 óráig adhatják hozzá örökre a játékkönyvtárukhoz az érdeklődők.

Sok újdonsággal szolgál a játékosok számára ez az új fejlesztés
Fotó: Youtube (képernyőfotó)

A fejlesztők szerint alapvetően egy hack-and-slash jellegű játékról van szó, azonban a főhős BOT-C robotot irányító játékosoknak klasszikus kaszabolás helyett flipperlabdákat kell ügyesen a megfelelő irányokba küldeni a kardjukkal, hogy gépeket aktiváljanak és ellenfeleket győzzenek le.

A játékbolt által forgalmazott Creature in the Well a látványvilágával is kiemelkedik a tömegből, egyszerű és karakteres, kissé retrós jellegű, mással nem összetéveszthető stílust sikerült alkotni hozzá.

A játékbolt legújabb fejlesztését bemutató eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.