Így jönnek a frissítések a népszerű koreai mobilokra

A harmadik évtől kezdve csak évi kettő biztonsági javítás jár a Galaxy mobilokra.

Forrás: ORIGO.HU2021. 03. 12. 19:24
null
A harmadik évtől kezdve csak évi kettő biztonsági javítás jár a Samsung Galaxy mobilokra. Forrás: PIXABAY
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A harmadik évtől kezdve csak évi kettő biztonsági javítás jár a Samsung Galaxy mobilokra. A Samsung nagy meglepetést okozott két hete a bejelentéssel, miszerint mostantól kezdve és visszamenőleges érvénnyel négy éven át fogja támogatni az androidos okostelefonjait. Most tisztázódtak a részletek, és talán kevesek meglepetésére két év után bizony alaposan visszavesz majd a frissítések készítésének tempójából a mobilgyártó – olvasható az Origo cikkében.

A harmadik évtől kezdve csak évi kettő biztonsági javítás jár a Samsung Galaxy mobilokra.
Fotó: PIXABAY

A Samsung Galaxy okostelefonok kiadását követő két évben az eddig megszokott támogatásra számíthatnak a vásárlók, azaz a csúcsmobilokhoz havonta, az olcsóbb készülékekhez pedig háromhavonta érkeznek majd biztonsági frissítések.

A támogatás következő, két évnyi kiterjesztett szakaszában viszont nagyon megritkulnak a javítások, a mobilok és tabletek oroszlánrészéhez évi kétszer ad majd ki biztonsági frissítéseket a Samsung.

A támogatással kapcsolatos konkrétumok készülékenként eltérőek és idővel változnak, az éppen aktuális helyzet a Samsung biztonsági webhelyén tekinthető át.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Négy éven át kapnak frissítéseket a népszerű koreai mobilok

A 2019-től kezdve piacra dobott Samsung Galaxy eszközöktől érvényes a döntés. Nagy bejelentéssel rukkolt elő az androidos szoftverfrissítések kiadásában egykoron nem jeleskedett a koreai Samsung, állítása szerint mostantól legalább négy éven keresztül kapnak majd biztonsági javításokat az okostelefonjai és táblagépei. A döntés visszamenőleg hatályos, a 2019-től piacra dobott, Galaxy Z / S / Note / A / M / XCover / Tab szériás termékei esetében vállalja a hosszú támogatási időszakot.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.