Szemüvegként és headsetként is funkcionál ez az új termék + videó

Zenehallgatásra és telefonhívásra is használható az Anzu Smart Glasses, amely egy szemüvegként és headsetként egyaránt funkcionáló, kétféle stílusú kerettel kapható termék – írja az Origo.

Forrás: Origo2021. 03. 09. 16:46
null
Zenehallgatásra és telefonhívásra is használható ez az új termék Forrás: Youtube (képernyőfotó)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elsősorban gamereket kiszolgáló Razer csendben egy szélesebb vásárlóközönség számára érdekes terméket dobott piacra, a kerek és szögletes kialakításban egyaránt elérhető Anzu Smart Glasses szemüvegként és headsetként egyaránt funkcionál.

A kétféle méretben megvehető termék Európában bruttó 210 eurós, azaz bő 77 ezer forintos árcédulát kapott. Gyárilag két lencsekészletet tartalmaz, a gyárilag installált a 35%-os kékfény-blokkolása miatt elsősorban beltéri használatra való, míg a napszemüveges cserepár az UVA/UVB sugárzás 99 százalékát képes kiszűrni.

A vevők szemész által felírt lencséket is tehetnek az Anzuba, bár Európában kissé bajos lehet ezek beszerzése, az USA-ban a Lensabl szolgáltatáson keresztül lehet hozzájuk könnyedén különleges darabokat rendelni.

A szemüveg headsetes része közvetlenül a fülkagylókba próbálja irányítani a hangot, IPX4-minősítéssel rendelkezik, az akkuja öt óra használatot és két hét rendelkezésre állási időt biztosít, játékmódba kapcsolva pedig 60 ms-ra csökken a válaszidő.

A beépített mikrofonjának köszönhetően telefonálni is lehet az Anzuval, az oldalán lévő gombbal pedig aktiválható az okostelefonos hangasszisztens.

Zenehallgatásra és telefonhívásra is használható ez az új termék
Fotó: Youtube (képernyőfotó)

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.