Vége a népszerű koreai gyártó mobilos részlegének?

Április elején várható az LG mobil-üzletág sorsának hivatalos bejelentése.

Forrás: ORIGO.HU2021. 03. 27. 9:47
null
Április elején várható az LG mobil-üzletág sorsának hivatalos bejelentése. Forrás: PIXABAY
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Április elején várható az LG mobil-üzletág sorsának hivatalos bejelentése. Lehet, hogy a korai volt örülni az LG Rollable feltekerhető mobil tanúsítványszerzésének. A dél-koreai Donga hírügynökség belsős forrásra hivatkozva azt írja, hogy a vietnámi VinGrouppal és a német Volkswagen AG-vel való tárgyalások félresiklását követően az utolsó napjait élheti az LG Mobile – olvasható az Origo Tech rovatának cikkében.

Április elején várható az LG mobil-üzletág sorsának hivatalos bejelentése.
Fotó: PIXABAY

Az ügynökség forrása szerint a mobilgyártó leánycég még a múlt hónapban szüneteltetni kezdte a munkát az említett Rollable hajtogatható mobilon, most vasárnap pedig leállította az idei első félévre tervezett új telefonok piacra dobásának folyamatát. Az utóbbi alapján erős a forrás gyanúja, hogy eljött vég a mobilgyártó részlegnél, állítása szerint a vezetőség április elején közölheti a jövőre vonatkozó terveit a munkavállalókkal és a nyilvánossággal.

Az LG Mobile már bő öt éve folyamatosan veszteséges, a tavalyi év utolsó negyedévében 223 millió dollár mínuszt sikerült összehoznia, míg összességében 4,5 milliárd dollárnál tart a pénzégetésben.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Kiderült, mennyibe kerülnek majd az idei csúcstévék

A legtöbb nagy cég már bemutatta az idei évre szánt televízióit. A virtuális konferenciákon rengeteg mindent megtudtunk magukról a modellekről, az alkalmazott technológiákról és az új funkciókról. Azonban az árakkal ezeken az eseményeken hagyományosan adósak maradnak az iparági résztvevők. Most viszont már elkezdtek szivárogni az ezzel kapcsolatos információk, és néhány márka nagyobb tudású, innovatív modelljeit már belistázták az amerikai és/vagy a németországi kereskedők.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.