Jön az első napelemes fejhallgató

Ideális esetben a szokásosnál sokkal ritkábban kell külön tölteni az akkuját – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: ORIGO.HU2021. 04. 16. 9:18
null
Az Urbanista egyelőre nem árulta el, hogy mikortól lesz kapható a Los Angeles, viszont az Egyesült Királyságban biztosan 169 font, durván 70 ezer forint lesz az ajánlott fogyasztói ára Forrás: YOUTUBE.COM/URBANISTA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Innovatív termékkel állt elő a hangeszközök készítésére szakosodott svéd Urbanista, napelemmel borította a Los Angeles névre keresztelt fejhallgatójának pántját. Nem klasszikus napelemre kell gondolni, a szintén svéd Exeger által feltalált, hajlékony Powerfoyle anyagot használta fel. Erről az avatatlan szemek soha meg nem állapítanák, hogy napelem, nem tűnik miatta szokatlannak a pántrész.

A gyártó szerint a fejhallgató szó szerint mindig tölt, mikor fény éri, így elméleti síkon előfordulhat, hogy a használójának csak nagyon ritkán kell a klasszikus módon töltenie a beépített akkuját. A Los Angeles pontos specifikációi nem ismertek, de biztosan használható headsetként, rendelkezik a környezeti hangokat beengedő üzemmóddal, aktiválni lehet rajta keresztül az Apple Sirit és a Google Asszisztenst. Hivatalosan az Android, iOS és Windows rendszereket támogatja.

Az Urbanista egyelőre nem árulta el, hogy mikortól lesz kapható a Los Angeles
Fotó: YOUTUBE.COM/URBANISTA

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.