Mini mosógép készült a vezeték nélküli fülhallgatók tisztítására

A feltalálója szerint kímélő és alapos tisztítást tesz lehetővé – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: ORIGO.HU2021. 04. 09. 15:01
null
A jelek szerint az EarBuds Washer már tömeggyártásban is van Forrás: YOUTUBE (KÉPERNYŐKÉP)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem drága luxusholmik többé a vezeték nélküli fülhallgatók, éppen ezért is ideje volt végre feltalálni valamit a könnyű és alapos tisztításukra, a hallójáratba dughatós modellek még az egyéni higiéniájukra átlagon felül adóknál is gyorsan gusztustalanná tudnak válni.

A Cardlax nevű startup állítása szerint megoldotta a problémát, a Kickstarterre feltöltött EarBuds Washer termékével néhány perc alatt jól megtisztítható a legtöbb vezeték nélküli fülhallgató. Egy mini mosógépről van szó, a működése megtekinthető a fenti videón, bár természetesen víz helyett egyéb folyadékot kell benne használni, a Cardlax izopropil-alkoholt vagy lencsetisztító folyadékot ajánl hozzá.

A jelek szerint az EarBuds Washer már tömeggyártásban is van
Fotó: YOUTUBE (KÉPERNYŐKÉP)

A jelek szerint az EarBuds Washer már tömeggyártásban is van, a kickstarteres előrendelők a 39 dollárjukért (nettó 12 ezer forintjukért) cserébe már idén júniusban megkaphatják a kütyüt.

A Cardlax csupán 5000 dollárt kívánt összekalapozni a közösségi gyűjtéssel, így valószínűleg tőkére sem volt szüksége a termék piacra dobásához, csupán felhajtás csapására használta a szolgáltatást.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.