Ez történik a mosogatógép belsejében

Videón követhető végig, ahogy tisztává válnak a piszkos holmik.

Forrás: ORIGO.HU2021. 05. 03. 15:44
null
MOSOGATÓGÉP Forrás: YOUTUBE KÉPERNYŐFOTÓ
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az emberiség fejlettségének egyik legjobb bizonyítéka, hogy sok esetben elképzelni sem tudjuk a mindennapjainkban használt eszközök működését, még a legegyszerűbb háztartási gépek fedelei alatt történő folyamatok is abszolút rejtélyesek a többség számára. Most eggyel csökkent a talányok száma, a Warped Perception YouTube-csatorna házigazdája nemrégiben készített egy videót, amely a mosogatógép működését demisztifikálja – olvasható az Origo Tech rovatának cikkében.

Így működik egy mosogatógép belülről nézve.
Fotó: YOUTUBE KÉPERNYŐFOTÓ

Matt Mikka nem vitte túlzásba ennek a kivitelezését, egyszerűen csak betett két vízállósított kamerát és néhány piszkos holmit egy mosogatógép belsejébe, majd lefuttatott egy komplett tisztítási programot. Természetesen a felvételt megvágta és felgyorsította, a videó leírásában pedig lépésenként áttekinthetővé tette az egész folyamatot.

A videó ide kattintva tekinthető meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.