Megmenekültek a Twitch fürdőzős lányai

A panaszkodó hirdetők miatt külön kategóriát kapott a műfaj – írja az Origo.

Forrás: ORIGO.HU2021. 05. 22. 18:18
null
Az egyik fürdőzős lány Forrás: Twitter/Kristen Lanae
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A héten az Origo már beszámolt az élő közvetítésekre használható Twitchen a közelmúltban terjedni kezdett jelenségről, amely során bikinis vagy fehérneműs hölgyek kádakban és medencékben lubickolva vagyonokat keresnek a testük mutogatásával. A műfaj egyik legnagyobb sztárjának számító Amouranth csatornáján a Twitch letiltotta a reklámokat, miután a jelek szerint éppen elég hirdető panaszkodott, hogy nem szeretné efféle műsorszámok közben futtatni a spotjait.

Az egyik népszerű lány
Fotó: Twitter/Kristen Lanae

A Twitch pénteken tiszta vizet öntött a pohárba: nem fogja betiltani vagy akadályozni a sokakból felháborodást kiváltott fürdőzős streameket, helyette létrehozott számukra egy Pools, Hot Tubs, and Beaches nevű kategóriát, kötelezően ide kell bekategorizálni az elindításuk előtt ezeket a közvetítéseket. A lubickolós streameket elkerülni kívánó hirdetők ennek köszönhetően mostantól le tudják tiltani, hogy megjelenjenek a reklámjaik az időnként a softcore pornográfia határát súroló tartalmakban.

A mostani változtatás a Twitch és a hirdetők mellett a műfajban utazó lányoknak is jó lehet, hiszen a dedikált kategória miatt a tartalmaikra kíváncsiak könnyebben felfedezhetik őket.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.