időjárás 25°C Evelin, Fülöp 2022. május 26.
logo

Megmenekültek a Twitch fürdőzős lányai

Forrás: ORIGO.HU
2021.05.22. 18:18
Megmenekültek a Twitch fürdőzős lányai

A panaszkodó hirdetők miatt külön kategóriát kapott a műfaj – írja az Origo.

A héten az Origo már beszámolt az élő közvetítésekre használható Twitchen a közelmúltban terjedni kezdett jelenségről, amely során bikinis vagy fehérneműs hölgyek kádakban és medencékben lubickolva vagyonokat keresnek a testük mutogatásával. A műfaj egyik legnagyobb sztárjának számító Amouranth csatornáján a Twitch letiltotta a reklámokat, miután a jelek szerint éppen elég hirdető panaszkodott, hogy nem szeretné efféle műsorszámok közben futtatni a spotjait.

Az egyik népszerű lány
Fotó: Twitter/Kristen Lanae

A Twitch pénteken tiszta vizet öntött a pohárba: nem fogja betiltani vagy akadályozni a sokakból felháborodást kiváltott fürdőzős streameket, helyette létrehozott számukra egy Pools, Hot Tubs, and Beaches nevű kategóriát, kötelezően ide kell bekategorizálni az elindításuk előtt ezeket a közvetítéseket. A lubickolós streameket elkerülni kívánó hirdetők ennek köszönhetően mostantól le tudják tiltani, hogy megjelenjenek a reklámjaik az időnként a softcore pornográfia határát súroló tartalmakban.

A mostani változtatás a Twitch és a hirdetők mellett a műfajban utazó lányoknak is jó lehet, hiszen a dedikált kategória miatt a tartalmaikra kíváncsiak könnyebben felfedezhetik őket.

Az eredeti cikk ITT érhető el.