Ipar 4.0 megoldások fejlesztéséről tartottak online konferenciát

A Pannon Egyetem és az MTA Veszprémi Akadémiai Bizottság közreműködésével zajlott konferencián százan vettek részt – írja a bama.hu.

Forrás: bama.hu - mediaworks2021. 06. 01. 17:25
null
(A kép illusztráció) Forrás: unsplash
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A konferencia különlegességét az adta, hogy

az előadók az Ipar 4.0 megoldásokat fejlesztő adat- és rendszertudományi szakmérnök és szakember képzés hallgatói voltak.

A Pannon Egyetem az elmúlt években jelentős előrelépéseket tett az ipar és a gazdaság digitális transzformációjához szükséges eszközeinek fejlesztésében, hangsúlyozta köszöntőjében Dr. Abonyi János szakvezető, a Pannon Egyetem Mérnöki Karának tudományos és stratégiai dékánhelyettese.

A kép illusztráció
Fotó: unsplash

A konferencia nyitóelőadásában Bóna Péter a Com-Forth Ipari Informatikai Kft. ügyvezetője osztotta meg Ipar 4.0 megoldások beruházási és fenntartási költségeinek számszerűsíthetőségével kapcsolatos gondolatait.

A teljes cikk ITT olvasható.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.