Bármikor adható lesz borravaló a youtubereknek

Természetesen semmi sincs ingyen, a borravaló 70 százalékát kapják meg a youtuberek.

Forrás: origo.hu2021. 07. 25. 15:30
null
A borravaló 70 százalékát kapják meg a youtuberek Forrás: Pixabay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ugyan lassan emberemlékezet óta elviselhetetlenül sok reklámot mutogat a YouTube az ingyenes felhasználóknak, ám a jelek szerint ez sem elég a népszerűbb tartalomkészítők kifizetésére, így az új Super Thanks funkcióval lehetővé teszi a közönségük számára a borravaló adását.

A tájékoztatás szerint a felhasználók a helyi fizetőeszközükben négy fixösszegű borravaló közül választhatnak, 2-50 dollár közötti összegeket adhatnak, fizetni a Google-fiókjukba mentett bankkártyájukkal tudnak. Természetesen semmi sincs ingyen, a borravaló 70 százalékát kapják meg a youtuberek, a másik 30 százalékot jutalékként elteszi a vállalat. A borravalót adók egy lufis animációt és a hozzászólásuk kiemelését kapják jutalmul.

A borravaló 70 százalékát kapják meg a youtuberek
Fotó: Pixabay

A Super Thanks első körben 68 piacon válik elérhetővé, a monetizált csatornával rendelkező tartalomkészítők a YouTube Studio → Bevételszerzés menüpontjában tudják bekapcsolni, amennyiben elérhető számukra.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Sokkolóan kevesen védik a netes fiókjaikat

Óriási előrelépések történtek az elmúlt években többek közt az e-mail-szolgáltatások és a közösségi hálózatok biztonságában, a kétlépcsős hitelesítéssel a felhasználóik hatékonyan meg tudják akadályozni, hogy mások illetéktelenül bejelentkezzenek a nevükben, átvegyék a kulcsfontosságú online fiókjaik felett az irányítást.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.