Heteken belül érkezik a jövő őszi Windows 11

A Windows 11 első stabilnak titulált változata valamikor októberben vagy novemberben jelenhet meg.

Forrás: origo.hu2021. 08. 23. 19:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A jelenlegi hírek alapján a Windows 11 első stabilnak titulált változata valamikor októberben vagy novemberben jelenhet meg. Ennek megfelelően a jelenleg elérhető, pár napja tisztán is telepíthető nyilvános előzetese már a fejlesztés legutolsó fázisában jár, egyes gyári appok kinézetének modernizálása mellett a hibáinak javítására fókuszálnak a Microsoft illetékesei.

 

A vállalat ennek kapcsán csendben értesíteni kezdte a Windows Insider nyilvános tesztelői program tagjait, hogy amennyiben stabilabb, súlyos hibáktól jobb eséllyel mentes Windows 11-re vágynak, akkor a Gépházban minél előbb váltsanak át a fejlesztői kiadási csatornáról a béta kiadási csatornára.

 

Ennek oka, hogy heteken belül megkezdődik a Windows 11 jövő ősszel érkező második főverziójának publikus tesztelése, amely az előre borítékolhatónak megfelelően a fejlesztői csatornából lesz telepíthető. A béta csatorna még jó ideig az első főverziót kínálja majd.

 

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.