Egy új dokkoló, amely távmunkás-kihangosítónak is használható

Egy négyszáz dolláros dokkolóállomás a Logitech Logi Dock, de kihangosítónak is bevethető – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 09. 18. 10:01
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Logitech Logi Dock egy olyan dokkolóállomás, amely segít rendezettebbé tenni az asztalt, továbbá távmunkához is ideális lehet. Tele van ugyanis portokkal, így minimalizálja a kábelek mennyiségét, amit például egy laptop külső monitorhoz és egyéb kiegészítőkhöz csatlakoztatásakor használna valaki.

A dokkolón akad két USB-C port és két USB-A port, DisplayPort és HDMI. Vannak hangszórók is, és a termék kihangosítóként üzemel a Google Meet, Microsoft Teams, Zoom alkalmazások hívásainál. Bár csak ezekhez hitelesítette a terméket a gyártó, az igazából Bluetooth hangszórónak is bevethető.

Külön gombokkal vezérelhető a hangerő, némítható a mikrofon vagy tiltható le a kamera. 

A funkciókat USB-C-n teszi elérhetővé a laptop számára a dokkoló, amely 100 wattos töltést is támogat. Télen, két színben, 400 dollárért válik majd elérhetővé.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: YouTube/Logitech

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.