Kázmér 2024. március 4.
logo

Ezzel a szimulátorral megtanulhatóak az asztali számítógépek építésének fortélyai

Forrás: Origo
2021.10.08. 14:12
Ezzel a szimulátorral megtanulhatóak az asztali számítógépek építésének fortélyai

Ezen héten az Epic Games Store mellett az Ubisoft is megpróbálja feldobni az előrejelzések szerint félig-meddig borongósnak és mindenképp hűvösnek ígérkező hétvégét. Az előbbi az indulása óta futó ingyenjátékos promóciójában 2021. október 14. délután 5 óráig a PC Building Simulatort osztogatja, amelyből kitanulhatóak az asztali számítógépek építésének fortélyai.

A részben edutainment kategóriába tartózó alkotásban a játékosoknak a saját számítógépjavító műhelyüket kell létrehozniuk és sikerre vinniük, eközben pedig megtanulhatják az asztali PC-k építésének és diagnosztizálásának trükkjeit. A PC Building Simulatorral a saját számítógépük összerakásán eddig csak álmodozottak kitanulhatják a teljes folyamatot, ebből bátorságot merítve pedig Henry Cavill után szabadon a valóságban is a tettek mezejére léphetnek.

Mindeközben az Ubisoft is jelentkezett egy újabb ingyenjátékkal, szintén a számítógépes játékosok magyar idő szerint 2020. október 11. este 7 óráig ingyen hozzáadhatják az Ubisoft Connect (Uplay) felhasználói fiókjukhoz az első Tom Clancy's Ghost Recont. A 2001-es klasszikus prezentációja persze kissé megkopott, de legalább biztosan jól fut majd, minimum 450 MHz-es Intel Pentium 2 processzort, 128 MB memóriát, 16 MB-os és DirectX 8-as videóvezérlőt, továbbá 1 GB helyet követel.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.