Ezzel a szimulátorral megtanulhatóak az asztali számítógépek építésének fortélyai

Ezen héten két cég is megpróbálja feldobni az előrejelzések szerint félig-meddig borongósnak és mindenképp hűvösnek ígérkező hétvégét.

Forrás: Origo2021. 10. 08. 14:12
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezen héten az Epic Games Store mellett az Ubisoft is megpróbálja feldobni az előrejelzések szerint félig-meddig borongósnak és mindenképp hűvösnek ígérkező hétvégét. Az előbbi az indulása óta futó ingyenjátékos promóciójában 2021. október 14. délután 5 óráig a PC Building Simulatort osztogatja, amelyből kitanulhatóak az asztali számítógépek építésének fortélyai.

A részben edutainment kategóriába tartózó alkotásban a játékosoknak a saját számítógépjavító műhelyüket kell létrehozniuk és sikerre vinniük, eközben pedig megtanulhatják az asztali PC-k építésének és diagnosztizálásának trükkjeit. A PC Building Simulatorral a saját számítógépük összerakásán eddig csak álmodozottak kitanulhatják a teljes folyamatot, ebből bátorságot merítve pedig Henry Cavill után szabadon a valóságban is a tettek mezejére léphetnek.

Mindeközben az Ubisoft is jelentkezett egy újabb ingyenjátékkal, szintén a számítógépes játékosok magyar idő szerint 2020. október 11. este 7 óráig ingyen hozzáadhatják az Ubisoft Connect (Uplay) felhasználói fiókjukhoz az első Tom Clancy's Ghost Recont. A 2001-es klasszikus prezentációja persze kissé megkopott, de legalább biztosan jól fut majd, minimum 450 MHz-es Intel Pentium 2 processzort, 128 MB memóriát, 16 MB-os és DirectX 8-as videóvezérlőt, továbbá 1 GB helyet követel.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.