Izmos iMacet dobhat piacra jövőre a népszerű gyártó

120 Hz-es ProMotion kijelzővel és M1 Max csippel érkezhet tavasszal a 27 hüvelykes iMac – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 12. 18. 11:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A DSCC forrásai szerint jövő tavasszal érkezik meg a frissített, 27 hüvelykes Apple iMac. Azt nem tudni, hogy kap-e Pro címkét, az mindenesetre valószínű, hogy rászolgálna a jelzőre a tudása alapján.

A pletykák szerint ugyanis a 27 hüvelykes képernyő már MiniLED típusú lesz, akárcsak a MacBook Pro 14 és MacBook Pro 16 modellekben. A MiniLED-es háttérvilágítás az eddiginél nagyobb fényerőt garantál majd, ezt pedig 120 Hz-es képfrissítéssel egészítik ki. Az Apple ezt ProMotionnek nevezi.

Korábbi értesülések szerint a 27 hüvelykes iMac az Apple M1 Max lapkáját kapja meg, de a teljes konfigurációt, ami a jelenlegi legerősebb lapkához képest kétszer annyi CPU- és GPU-magot jelent, maximum 128 GB RAM-támogatással.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Borítókép: iMac (Fotó: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.