Bevásárolnak az elpárolgó előfizetők miatt

Az Animal Logic ausztrál animációs céget veszi meg a 970 ezer előfizetőt veszítő Netflix.

Forrás: Origo.hu2022. 07. 22. 9:15
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Animal Logic ausztrál animációs céget veszi meg a 970 ezer előfizetőt veszítő Netflix.Sűrű bejelentéssorozaton van túl a Netflix, amely 970 ezer előfizetőt veszített a legutóbbi negyedévben, fizetőssé teszi jövőre a jelszómegosztást, és jön a reklámos csomagja is. Ezek után az is kiderült, hogy felvásárolják az ausztrál animációs céget, az Animal Logicot – írja az Origó.

A stúdiónak több sikerfilmje is volt már, így a Netflix reméli, hogy még több jó animációval tud szolgálni a nézőközönségének. A kategóriára az elmúlt években is költöttek már, és az alelnökük szerint elkötelezettek egy világelső animáció stúdió építésében.

Az Animal Logic szakemberei egy globális stúdió részei lesznek, és állítólag a Netflix legnagyobb filmjein is dolgozhatnak. A csapatokon és azok vezetésén nem változtatnak, az első közös filmek pedig már készülnek. Az üzlettől függetlenül más stúdiókkal is együttműködnek majd.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.