Ezzel a mesterséges intelligenciával bárki jól rajzolhat

Immár bárki, bármikor egészen jól rajzolhat, vagy dolgozhat át képeket rajztudás nélkül – egy pillanat alatt.

Forrás: FEOL.HU2022. 09. 13. 19:04
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismert, hogy az utóbbi hónapokban a pusztán szöveges leírásból minőségi képeket készítő mesterséges intelligencia rendszerek hatalmas lépéseket tettek előre, hogy bárki rajzolhasson velük – írja a Fejér megyei hírportál, a feol.hu.

Némelyikért fizetni kell, más megoldások csupán szakismeretet azért igényelnek.

Újabban egyre több ingyenes, egyszerűen, böngészőből, minden telepítés nélkül használható megoldás van, ilyen a Hugging Face webalkalmazás is.

A generált képek letölthetőek, s szabadon felhasználhatók. Ügyesen alkalmazva a lehetőségeket, ki fog derülni, hogy gyermekjátéknál értékesebb megoldáshoz jutottunk.

Vegyük figyelembe, hogy mindig le kell menteni a tetszetős képeket, mert a rendszer nem tárolja alkotásainkat, hanem minden alkalommal újat álmodik.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.