Íme a 2020-as év díjnyertes applikációja

A Magyar Marketing Szövetség 2020-ban is kihirdette az Év Applikációja díjat, melyet a DokiApp vihetett haza. A telemedicina alkalmazás segítségével a nap bármely időszakában, mindössze pár perc várakozás után konzultálhatunk egy orvossal vagy pszichológussal – írja az origo.hu.

Forrás: ORIGO.HU2021. 01. 19. 18:57
null
Bor Olivér, a Nemzeti Kibervédelmi Intézet szóvivője a rendőrséggel való azonnali közös fellépést emelte ki a FluBot-tal támadó kiberbűnözők ellen Forrás: PEXELS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Izgalmasan indult az év a DokiApp csapatának, hiszen január elején elnyerték a Magyar Marketing Szövetség Év Applikációja 2020 díját. Ebben a kategóriában olyan applikációkkal lehetett nevezni, melyek segítik, szórakoztatják vagy bármely más módon támogatják a felhasználókat. A rangsor felállításakor alapvetés volt az innováció és a funkcionalitás is. Az Év Applikációja kategória mezőnye rendkívül erős volt, többek között olyan márkák pályáztak, mint az UniCredit Bank vagy a Spar Magyarország.

A DokiApp nem először részesült neves elismerésben: 2020 őszén a társadalmi célú projekteket felkaroló Vodafone Digitális Díj fődíját is elhozta Digitális Társadalom kategóriában.

A díjeső nem meglepő, hiszen a DokiApp egy olyan közcélú telemedicina applikáció, amely a teljes társadalom szolgálatára lehet.

A DokiApp-ban videótelefonáláson keresztül, pár perces várakozás után konzultálhatunk orvosokkal és pszichológusokkal bárhol, bármikor. A szolgáltatás okostelefonról és számítógépről is elérhető, így egy betegség vagy panasz jelentkezésekor akár néhány percen belül valódi szakembert kérdezhetünk a problémánkról. A DokiApp célja, hogy a legrövidebb úton összekösse a pácienseket a szakemberekkel, ezáltal megbízható irányt mutasson akkor, amikor arra a legnagyobb szükség van.

Videótelefonáláson keresztül, pár perces várakozás után konzultálhatunk orvosokkal és pszichológusokkal bárhol, bármikor
Fotó: PEXELS

A DokiApp hiánypótló szerepét mutatja, hogy orvosai és pszichológusai az ünnepi időszakban is elérhetőek voltak, akkor, amikor egészségügyi panaszokkal szinte lehetetlen szakemberhez fordulni. A megnövekedett decemberi forgalom mellett az alapítók igyekeztek jótékonykodásra is időt szakítani: az ünnepek alatt lebonyolított konzultációk árának egy részéből, 50 ezer forinttal támogatták az Autistic Art Alapítványt.

A DokiApp számára a 2020-as év a koronavírusról és ezzel párhuzamosan a telemedicina térnyeréséről szólt:

az alkalmazás azért is nyerhette el az év applikációja díjat, mert az egyik legégetőbb problémára nyújt megoldást, segítségével gyorsan és hatékonyan vehetünk igénybe egészségügyi szolgáltatást, orvosi konzultációt.

A telemedicina azonban nem csak vírus idején kínál alternatívát az egészségügyi és pszichológiai segítségnyújtás lehetőségeire; bármikor kiegészítheti a hagyományos ellátást.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Hiánypótló magyar alkalmazás segíti a várandós kismamákat

Óriási sikert aratott az áprilisban megjelenő, kifejezetten a magyar kismamáknak kifejlesztett alkalmazás, amely számos praktikus tippel és tanáccsal látja el a várandós nőket.

A PregHello különlegessége abban rejlik, hogy a hazai vonatkozású, azaz Magyarország-specifikus tartalmakkal lett feltöltve, így a várandósgondozáson át egészen az igénybe vehető állami támogatásokig mindenben releváns segítséget tud nyújtani.

Korábbi cikkünket ITT olvashatja tovább.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.