Életük végéig ingyen repülhetnek az ikrek és édesanyjuk is

Az igazolást az életre szóló ingyenjegyről csütörtökön adták át az édesanyának.

Forrás: MTI2020. 08. 13. 11:05
null
Santa Clara, 2016. augusztus 31. A JetBlue amerikai diszkont légitársaság Fort Lauderdale-bõl indult járata landol a kubai Santa Clara repülõterén 2016. augusztus 31-én. Ötvenöt év után a JetBlue utasszállítója az elsõ kereskedelmi repülõ, amelynek a karibi szigetország volt az úti célja. (MTI/EPA/Alejandro Ernesto) Fotó: Alejandro Ernesto Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Édesanyjukkal együtt életre szóló ingyenjegyet kaptak azok az ikrek, akik a MIAT mongol nemzeti légitársaság egy nemzetközi járatán jöttek világra a múlt hónapban.

Az ikerlányok július 9-én a mongol légitársaság Isztambulból Ulánbátorba tartó repülőgépén születtek, két hónappal korábban, mint ahogy várható volt.

Az igazolást az életre szóló ingyenjegyről csütörtökön adták át az édesanyának. A MIAT tájékoztatása szerint a koraszülött kislányok jó egészségnek örvendenek, és jól van a 42 éves anya is.

A mongol nemzeti légitársaság történetében először született gyermek egy nemzetközi járat fedélzetén.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.