Eskűvői videózás közben sodorta el a robbanás a menyasszonyt + videó

Éppen az utcán készítettek videót egy menyasszonyról a pusztító bejrúti robbanás alatt – írja az Origo.

Forrás: origo.hu2020. 08. 06. 13:04
null
Bejrút, 2020. augusztus 4. Füst száll a magasba a bejrúti kikötõ felõl 2020. augusztus 4-én, egy ismeretlen okból bekövetkezett robbanás után. A jelentések szerint a detonációban többen megsérültek. MTI/EPA/Vael Hamzeh Fotó: Vael Hamzeh
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy esküvői videós, Mahmud Naquib éppen akkor készített felvételt a menyasszonyről, amikor a fél várost romba döntő robbanás történt Bejrútban – írja az Origo az Orf osztrák közmédia híroldalra hivatkozva.

A videó elején Israa Seblani libanoni orvos látható az esküvői ruhájában, a nő boldogan mosolyog a felvételen.

Aztán egy hatalmas robbanás hallatszik, látszik, ahogy a detonáció erejétől az emberek elesnek, por lep el mindent, az ablakok, betörnek, és mindenki menekül.

A felvétel végén látszik, hogy valaki bekíséri az épületbe a menyasszonyt. Úgy tudni, sem ő, sem a videós nem sérült meg súlyosan.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.