Vannak, akiknél a mézeskalács teszi teljessé az ünnepet, másoknál viszont az ostoros kalács.
Őrült végjáték: csodagól döntött a Real Madrid rekordot jelentő mérkőzésén

Vannak, akiknél a mézeskalács teszi teljessé az ünnepet, másoknál viszont az ostoros kalács.
Hozzávalók a tésztához:
Hozzávalók a krémhez:
Elkészítés:
Az eredeti cikket ITT érheti el.
Jó tanácsok, hogy tökéletes legyen a karácsonyi mézeskalács
Se szeri, se száma a bevált családi és a facebookon terjedő vagy e-mailben továbbított recepteknek, de alapjában véve csak kétféle karácsonyi mézeskalács létezik: azonnal fogyasztható és több nap (esetleg hét) múlva megpuhuló. Érdemes mindkettőből kellő mennyiséget sütni, mert hamar elfogynak! Bármelyik mézeskalács receptet választja, hasznodra lehetnek a Mindmegette.hu tanácsai.
Méz
Segít a tészta nedvességének megőrzésében, ezért is állnak el oly sokáig a mézes kekszek. Lágy ízűt válassz, mert a kész sütiben úgyis az aromás fűszerek dominálnak. A kikristályosodott (ikrás) mézet a legegyszerűbben mikróban tudod folyóssá varázsolni.
Melasz
Ez a klasszikus sütési alapanyag sok receptben szerepel méz helyett. A melasz valójában sűrű, sötét szirup a cukorrépa vagy cukornád feldolgozásának mellékterméke, és a cukorral ellentétben nem csomósodik, nem kristályosodik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.