Csokiba mártott mandarin, a cseppet sem hizlaló finomság

Nincs semmi ideje, de jól esne egy kis édes nasi, ami finom, jól néz ki, és cseppet sem hizlal? Akkor ez az ideális megoldás az ön számára – mutatja be a Diéta és Fitnesz magazin cikke.

Forrás: dietaesfitnesz.hu - mediaworks2021. 01. 11. 15:18
null
Egyáltalán nem hizlal ez a finomság Forrás: Diéta és Finesz - mediaworks
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Diéta és Fitnesz magazin az alábbiakban mutat be egy különleges finomságot, amely egy csokiba mártott mandarin.

HOZZÁVALÓK:

mandarin

étcsokoládé

ELKÉSZÍTÉS:

A mandarint hámozza meg és szedje gerezdekre, a fehér részek nagyját is csipegesse le róla. Sütőpapírt terítsen egy tálcára és csináljon helyet a tálcának a hűtőben, hogy a kész csokis mandarinokat be tudja majd tenni. Az étcsokit vízgőz felett olvassza meg folyamatosan kevergetve, aztán húzza le a tűzhelyről és a mandarin-gerezdeket mártsa a csokiba, majd fektesse a sütőpapírral bélelt tálcára. A tetejét megszórhatja leheletnyi tengeri sóval, esetleg darált dióval vagy mogyoróval.

Egyáltalán nem hizlal ez a finomság
Fotó: Diéta és Finesz – mediaworks

Ha mindegyik elkészült, tegye hűtőbe a tálcát, ahol 10-20 perc alatt megdermed a csoki.

Az csokiba mártott mandarin receptjét bemutató eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Öt gyors, diétás finomság – nem csak fogyókúrázóknak

A nagy karácsonyi trakta után szinte vágyunk egy kis könnyítésre, érdemes pihentetni az emésztőrendszerünket. Íme, 5 gyorsan elkészíthető diétás finomság, ami segít, hogy egy kicsit fellélegezzünk az ünnepek után – írta a diétaésfitnesz.hu cikke.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.