A hétvégén akár 10 fok feletti hőmérséklet lehet

Emellett változékony lesz az idő, napsütésre, de borús, csapadékos időre is készülni kell.

Forrás: MTI2021. 03. 25. 16:47
null
A hétvégén jellemzően már mindenhol 10 fok feletti hőmérséklet várható Forrás: Pixabay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hétvégén jellemzően már mindenhol 10 Celsius-fok felett, néhol 20 fok közelében alakulnak a csúcsértékek. Emellett változékony lesz az idő, napsütésre, de borús, csapadékos időre is készülni kell – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Pénteken többórás napsütés várható, csapadék nélkül. A minimumhőmérséklet mínusz 4 és plusz 4 fok között valószínű. A nappali maximumok 12-19 fok között alakulnak.

A hétvégén jellemzően már mindenhol 10 fok feletti hőmérséklet várható
Fotó: Pixabay

Szombaton a Dunántúlon rövid időre, a Tiszántúlon még több órára kisüthet a nap, ugyanakkor nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet. Összességében több helyen valószínű csapadék: délelőtt inkább a Dunántúlon, délután, este máshol is előfordul eső, zápor. Helyenként zivatar is kialakulhat. A szél sokfelé élénk, időnként erős lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 6, a legmagasabb hőmérséklet 14-19 fok között várható.

Vasárnap főleg reggel, délelőtt helyenként még előfordulhat gyenge eső, zápor, napközben nem valószínű csapadék. Még ekkor is sokfelé élénk, néhol erős lesz a szél. Hajnalban 1 és 7, délután 10 és 15 fok között alakul a hőmérséklet – olvasható az előrejelzésben.

Lehetséges látványos fogyást elérni sétával?

Korábban körberöhögték, ma már megcsodálják, akik sétával tesznek a fogyásért. Ha ezt az ősi mozgásformát megfelelően végezzük, s figyelünk a részletekre, látványos sikereket érhetünk el.

Fogyás esetén rögtön a megfelelő diéta és az intenzív testmozgás jut eszünkbe, mint kézenfekvő megoldás. Pedig a séta, mint az egyik legegyszerűbb és legkönnyebben kivitelezhető mozgásforma is sokat segíthet, hogy megszabaduljunk súlyfeleslegünktől. Előnye, hogy jóformán bárhol és bármikor végezhetjük, és nem kell hozzá különleges eszközöket és kiegészítőket vásárolnunk.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.