Így omlott a föld egy walesi strandra

Hatalmas mennyiségű föld zúdult egy észak-walesi strandra hétfőn délelőtt – számol be a Walesonline alapján az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 04. 20. 14:47
null
(A kép illusztráció: áradás Nagy-Britanniában.) Fotó: MTI/EPA/Dimitris Legakis
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hatalmas mennyiségű föld zúdult egy észak-walesi strandra hétfőn délelőtt – számol be a Walesonline alapján az Origó.

A rendőrség kordonokkal kerítette el a területet, miután hétfőn délelőtt hatalmas mennyiségű föld zúdult az észak-walesi Nefyn strandjára.

(A kép illusztráció: áradás Nagy-Britanniában.)
Fotó: MTI/EPA/Dimitris Legakis

Személyi sérülés nem történt, de az eset után sokan odamentek, hogy fotókat készítsenek, őket a rendőrök megpróbálják távoltartani. A földcsuszamlás néhány kertet érintett, házak egyelőre nincsenek veszélyben, jelenleg vizsgálják, milyen állapotban van a partszakasz.

A portálnak egy helyi lakos azt mondta, láttuk, hogy a parti őrség kiabált valakinek a kertjében, hogy maradjon távol a szélétől, mert még mindig mozgásban van. Már hónapok óta volt néhány sziklaomlás, de ilyen még nem. Ez ijesztő!

Az eredeti cikket és videókat IDE KATTINTVA talál.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.