A magyarok többsége rendszeresen megy plázába

Napi-heti rendszerességgel ugyanakkor csak kis részük jár bevásárlóközpontba.

Forrás: Mediaworks/bama.hu2021. 06. 15. 18:35
null
A kép illusztráció Forrás: Pixabay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Wing ingatlanfejlesztő felmérési adatai szerint 35 százalék megy plázába legalább hetente, ám közülük csak 3 százalék jár naponta, és további 9 százalék kétszer-háromszor egy héten. Havonta egyszer 20 százalék, havonta 2-3 alkalommal 19 százalék teszi ugyanezt, míg 4 százalék azt válaszolta, hogy kerüli a bevásárlóközpontokat.

A felmérés szerint a fiatalabb korosztályon belül a legnagyobb rendszeres plázalátogatók aránya. A 18-29 éves korosztályból a férfiak 47 százaléka, a nők 42 százaléka heti rendszerességgel jár bevásárlóközpontba, míg 50 év felett a férfiaknak csak 35 százaléka, a nőknek pedig 27 százaléka.

Napi-heti rendszerességgel ugyanakkor csak kis részük jár plázába
Fotó: Pixabay

A kutatás azt is vizsgálta, hogy milyen szempontok befolyásolják a bevásárlóközpont megválasztását. A legfontosabb – mint írták – minden korcsoportban a kínálat, az árak, valamint a megközelíthetőség.

A Wing reprezentatív felmérésének adatfelvételei időpontja 2020 októbere. A vizsgálat során ezer magyarországi lakost kérdeztek meg 18 és 65 év között az alapvető bevásárlási szokásaikról. A minta nemre, korra és iskolai végzettségre, településtípusra és régióra reprezentatív.

AZ eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Így lesz hosszantartóan gyönyörű a barna bőr

Ha meg akarjuk tartani bőrünk nyáron megszerzett szépségét, különösen fontos, hogy napozás után is mindig tetőtől talpig ápoljuk.

A nyári alapos bőrápolás azért is fontos, mert nyáron a bőrünket kiszárítja a meleg, a nap, a vizek, tó vagy klóros medence vize. Strandolás után mindenképpen gondoskodjunk a barna bőr megfelelő hidratálásáról.

Tévedés azt hinni, hogy a zsíros bőrnek nincs szüksége hidratálásra, hiszen ugyanúgy „szomjazik”, mint a száraz vagy normál bőr.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.