Kiderült, lehet-e hómobillal bázisugrani

James Bond-filmekben szoktak hómobillal egy szakadék felé hajtani, de volt, aki valóban meg is csinálta – akcióját kettős tragédia lengi körül.

2021. 07. 28. 23:01
null
Forrás: YOUTUBE (KÉPERNYŐKÉP)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erik Roner szokatlan kalandra vette rá magát. Egy kiszolgált hómobilra pattanva nekihajtott egy szakadéknak, aminek látványos bázisugrás lett a vége (a jármű roncsait utána eltakarították).

Az akciónak szomorú apropója volt:

az extrém sportoló egykori barátja, a 2009-ben bázisugrás közben az olasz Dolomitokban elhunyt Shane McConkey emlékére ugrott a hómobillal.

Még drámaibbá teszi a videót, hogy azóta az ugrást végző Erik Roner sincs már közöttünk, ugyancsak bázisugrás következtében vesztette életét 2015-ben Kaliforniában.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: YOUTUBE.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.