Megmutatták a rendőrkutyák, hogy mire is képesek

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság kutyás rendőreinek bemutatója nagy sikert aratott a nézők körében.

Magyar Nemzet
Forrás: Police.hu/Tolna2021. 08. 11. 15:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság kutyás rendőreinek bemutatója nagy sikert aratott a nézők körében.

A hétvégén megtartott rendezvényen a számos kulturális program mellett négy rendőr mutatta be, hogy a szolgálati ebek milyen felkészülten teljesítik a gazdáik által kiadott parancsokat.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai, Köte László rendőr őrmester Gedeonnal, Laczkó Bence rendőr törzsőrmester Kasztorral, Pócza Gábor rendőr főtörzsőrmester Tilossal, és Szabó Zoltán rendőr őrmester Bountyval tartottak látványos bemutatót, mint például a támadás elhárítása vagy a fegyveres őrjöngő személy elfogása.

Borítókép: illusztráció (kábítószer-kereső gyakorlatát teljesítő kutyát és gazdáját figyeli egy bíró a Kutyavezetők és szolgálati kutyák VIII. országos versenye nyitónapján Baracskán, a Közép-dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben 2018. szeptember 25-én) Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.