Madáretető házilag + videó

A téli időszakban egyes madárfajoknak gondot okoz a táplálékszerzés, ezért jó, ha időben felkészül érkezésükre egy praktikus, stílusos madáretetővel – olvasható a That’s life cikkében.

2021. 10. 03. 13:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az alábbi videók azoknak nagy segítség, akik kifejezetten szeretnek barkácsolni, illetve azoknak is, akiknek se idejük, se türelmük, mégis szeretnének a kis jószágok mintaszerű vendéglátóivá válni.

Kreatív és időtálló

Az alábbi etetőhöz szerezzen be két szabályos falapot, egy üres üveget, egy üvegtálat, színes fafestéket spray vagy folyékony formában, építési-szerelési ragasztót, hajlítható fémhuzalokat, derékszögű faszerkezet-építő lemezeket csavarokkal, illetve kézi fúrót! Kövesse a felvételen látható utasításokat!

Egyszerű, de nagyszerű

Ehhez a recepthez nem lesz szüksége másra, csak natúr zselatinporra vagy annak vegetáriánus változatára, magokra és sütiformákra. A port keverje forró vízbe (vagy készítse el a csomagoláson megadott instrukciók szerint), adja hozzá a magkeveréket, majd nyomkodja a masszát a formákba! Hagyja a hűtőben megszilárdulni, ezután tűvel fűzze a kész etetőkbe a strapabíró zsinórt!

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Pexels

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.